Bemutatkozás

A Dr. Bordács Ügyvédi Iroda több mint tíz éve képviseli hazai és nemzetközi ügyfelei jogi érdekeit a legmagasabb szakmai színvonalon. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt a jog minden területén, mind egyéni ügyfeleknek, mind vállalkozásoknak. A magyar mellett angol, német, és orosz nyelven nyújtunk hatékony és személyre szabott jogi tanácsadást. A Dr. Bordács Ügyvédi Iroda független és megfontolt növekedést szem előtt tartó iroda.
Ügyfeleink érdekeit az ország bármely pontján és külföldön is megalkuvás nélkül képviseljük.Ügyfeleink évek óta hűségesek hozzánk, személyre szabott, szakszerű szolgáltatást biztosítunk a hozzánk fordulóknak.

Örömmel várjuk ügyfeleink között!

Elveink:
Gyakorlatias és ügyfélközpontú mentalitással célunk az, hogy hatékony, eredményes és magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak.
Vannak irodák, amelyek a méretük növekedésében látják sikerüket. Mi a sikert elsődlegesen munkánk minőségén, a jogi szolgáltatásunk alaposságán és pontosságán mérjük.
Törekszünk arra, hogy hosszú távú együttműködést alakítsunk ki ügyfeleinkkel.
Minden megbízás előtt gondosan elemezzük az elvégzendő munkát, a várható költségeket és azt, hogy ésszerűen milyen eredmény várható.
Megbízásaink teljesítése során folyamatosan egyeztetünk ügyfelünkkel. Többek között ez a magyarázata annak, hogy miért lehetünk jogosan büszkék arra, hogy számos ügyfelünkkel hosszú időre visszatekintő, szoros kapcsolatban állunk.
 
Munkatársaink:
dr. Bordács István
Az Ügyvédi Iroda alapítója és vezető ügyvédje. Diplomáját a szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 1994-ben (cum laude). 2004-ig a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsokságának jogi osztályvezetője.
2004-ben alapította meg ügyvédi irodáját, ahol azóta a legmagasabb szakmai színvonalon képviseli ügyfelei érdekeit.
Nyelvtudás: folyékonyan beszél angolul
Bordács Bálint
Az Ügyvédi Iroda Gyakornoka 2016 óta. Tanulmányait jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzi.
2015-ben Erasmus ösztöndíjjal a németországi Julius-Maximilians Universität Würzburg hallgatója.
Az ELTE ÁJK Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási Jogi Tanszékének demonstrátora, a tanszék tudományos diákkörének titkárhelyettese. A Joghallgatók Önképző Szervezete Büntetőjogi Tagozatának hallgatói tagja.
 

Eredmények:

 • 2015: Kari Büntetőjogi Perbeszédverseny II. helyezett, védő kategória
  Fővárosi Büntetőjogi Perbeszédverseny I. helyezett, védő kategória
 • 2016: Kari Büntetőjogi Perbeszédverseny I. helyezett, védő kategória
  Fővárosi Büntetőjogi Perbeszédverseny különdíj, védő kategória
  Országos Büntetőjogi Perbeszédverseny I. helyezett, védő kategória
  Kari Tudományos Diákköri Konferencia, Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási
  Jogi Tagozat II. helyezett
 

Nyelvtudás:

 • Német, felsőfok
 • Angol, felsőfok